Binderij ontruimd na brand in machine

Geplaatst op 30-05-2011 om 17:38
BOXTEL - Maandagmiddag tegen 16.00 uur brak er brand uit in één van de machines van Binderij Hexspoor aan de Ladonkseweg. De brandweer rukte met twee auto’s uit en was snel ter plaatse. Door snel en kordaat optreden van enkele medewerkers was het vuur in de machine al gedoofd toen de eerste brandweerauto arriveerde.

De brandweer is het pand binnen gegaan en heeft de smeulende resten verder geblust zodat het vuur zeker uit was. Daarna heeft men een ventilator het pand laten ventileren om de rook naar buiten te blazen. Volgens eigenaar Silvan Hexspoor valt de schade nog mee. “Het pand bestaat uit allemaal verschillende compartimenten die van elkaar afgesloten zijn met brandwerende wanden. In het betreffende compartiment valt de rookschade volgens mij ook nog wel mee.”

Het personeel verliet het pand snel en keek buiten op de parkeerplaats toe. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Bron: MooiBoxtel.nl


Redactionele Foto's
Foto van Binderij ontruimd na brand in machine #109479 Foto van Binderij ontruimd na brand in machine #109480 Foto van Binderij ontruimd na brand in machine #109481 Foto van Binderij ontruimd na brand in machine #109482 Foto van Binderij ontruimd na brand in machine #109483 Foto van Binderij ontruimd na brand in machine #109484 Foto van Binderij ontruimd na brand in machine #109485 Foto van Binderij ontruimd na brand in machine #109486

Foto's: Mark van der PolFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_3568, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook