Man zwaargewond bij uit de hand gelopen grap

Geplaatst op 03-02-2013 om 07:07
Een 20-jarige inwoner uit Odiliapeel is zondagmorgen om half vijf zwaargewond geraakt bij een gigantisch uit de hand gelopen grap. De politie kreeg op dat tijdstip de melding van een aanrijding met letsel op de Ontginningsweg. Ter plaatse bleek het slachtoffer zwaargewond aan zijn bovenlichaam op de weg te liggen. Een voorbijganger had EHBO verleend. Een traumateam van de ambulancedienst nam het slachtoffer over en heeft hem zo spoedig mogelijk naar het ziekenhuis vervoerd. Er was ook een auto bij betrokken, bestuurd door een 18-jarige man uit Odiliapeel. In de auto hadden meer mensen gezeten.

De politie is direct een onderzoek gestart en kwam tot de volgende voorlopige conclusie gebaseerd op getuigenverklaringen en opgenomen filmpjes. Het slachtoffer was uitgestapt en was voor de lol op de motorkap van de auto gaan liggen. De bestuurder was langzaam gaan rijden en het slachtoffer was er af gevallen. Hij deed het opnieuw en toen is het misgegaan. Op het moment dat het slachtoffer van de motorkap af gleed en voor de auto terecht kwam is de auto over hem heen gereden. Daardoor is de man zwaargewond geraakt. De bestuurder van de auto is aangehouden en aan het bureau verhoord. Hij was niet onder invloed van alcohol.

Op het bureau zijn de getuigen verhoord en zijn de telefoons, waarmee het spel opgenomen is, in beslag genomen voor onderzoek. De toestand van het slachtoffer was in de loop van de ochtend nog stabiel. Het onderzoek wordt voortgezet.


Redactionele Foto's
Foto van Man zwaargewond bij uit de hand gelopen grap #126944 Foto van Man zwaargewond bij uit de hand gelopen grap #126945 Foto van Man zwaargewond bij uit de hand gelopen grap #126946 Foto van Man zwaargewond bij uit de hand gelopen grap #126947 Foto van Man zwaargewond bij uit de hand gelopen grap #126948 Foto van Man zwaargewond bij uit de hand gelopen grap #126949

Foto's: Marco van den BroekFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_6499, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook