Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval met beknelling

Geplaatst op 02-05-2013 om 20:43
Bij een eenzijdig ongeval op de Klein Zundertseweg in Sprundel is donderdagmiddag een automobilist gewond geraakt. De man verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur, raakte van de weg en botste tegen een boom. Hij kwam daarbij bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Ook een mobiel medisch team kwam met de traumahelikopter naar de plaats van het ongeval om hulp te verlenen. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, over de aard van zijn verwondingen is niets bekend. De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.


Redactionele Foto's
Foto van Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval met beknelling #86327 Foto van Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval met beknelling #86328 Foto van Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval met beknelling #86329 Foto van Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval met beknelling #86330 Foto van Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval met beknelling #86331 Foto van Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval met beknelling #86332 Foto van Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval met beknelling #86333 Foto van Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval met beknelling #86334 Foto van Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval met beknelling #86335 Foto van Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval met beknelling #86336 Foto van Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval met beknelling #86337 Foto van Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval met beknelling #86338

Foto's: Perry Roovers



Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_7128, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!



Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook