Brandweerauto glijdt in sloot in Tilburg

Geplaatst op 07-02-2014 om 20:36
TILBURG - Soms zit het mee, en soms zit het tegen. Zo zullen de Tilburgse brandweermannen vrijdagmiddag waarschijnlijk hebben gedacht. Bij nablus werkzaamheden aan het Oude Beekse Pad in Tilburg gleed een brandweer auto van het Tilburgse korps door nog onbekende oorzaak in een sloot.

Ondanks verwoede pogingen van de brandweermannen om de wagen er uit te krijgen, lukte dit echter niet. Ook de inzet van een hulpverlenings voertuig van de brandweer mocht niet baten.Uiteindelijk is de hulp ingeschakeld van een grote mobile kraan, om de brandweerwagen zo ongeschonden mogelijk uit de sloot te hijsen.

Zo ver bekend is er geen noemenswaardige schade aan het brandweer voertuig opgetreden. Ook het na blussen van de brand verliep verder zonder enige problemen.


Redactionele Foto's
Foto van Brandweerauto glijdt in sloot in Tilburg #140778 Foto van Brandweerauto glijdt in sloot in Tilburg #140779 Foto van Brandweerauto glijdt in sloot in Tilburg #140780 Foto van Brandweerauto glijdt in sloot in Tilburg #140781 Foto van Brandweerauto glijdt in sloot in Tilburg #140782 Foto van Brandweerauto glijdt in sloot in Tilburg #140783

Foto's: Jack BrekelmansFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_9472, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Gabriella Kools

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook