Scooterrijder gewond na aanrijding met auto in Tilburg

Geplaatst op 11-02-2014 om 13:31
TILBURG - Bij een ongeval tussen een scooterrijder en een auto is dinsdagmorgen omstreeks 7.15 uur één gewonde gevallen. Dit gebeurde op de kruising van de Heikantlaan met de Massenetlaan in Tilburg.

Hoewel de exacte oorzaak nog niet bekend is laat het zich aanzien dat de scooterrijder over het hoofd is gezien toen de automobilist afsloeg naar de Massenetlaan. Drie politiebussen en een ambulance kwamen ter plaatsen.

De politie sloot naast de betreffende kruising ook één baan van de Heikantlaan af. De scooterrijder is met onbekende verwondingen per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij klaagde over ernstige pijn in zijn been.


Redactionele Foto's
Foto van Scooterrijder gewond na aanrijding met auto in Tilburg #140905 Foto van Scooterrijder gewond na aanrijding met auto in Tilburg #140906 Foto van Scooterrijder gewond na aanrijding met auto in Tilburg #140907 Foto van Scooterrijder gewond na aanrijding met auto in Tilburg #140908

Foto's: Jules VorselaarsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_9492, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook