Fietsertje (9) komt om het leven bij aanrijding met vrachtwagen in Eindhoven

Geplaatst op 19-02-2014 om 11:14
EINDHOVEN - Bij een tragisch ongeval in Eindhoven is woensdagmorgen een fietsertje om het leven gekomen. Het drama gebeurde rond 8.30 uur op de ventweg van de Pastoriestraat ter hoogte van de Slagerstraat. De 9-jarige jongen was samen met zijn moeder en broertje onderweg naar school toen hij al fietsend een onverwachte beweging maakte. Het slachtoffer viel daarbij en kwam uiterst ongelukkig op de hoofdrijbaan van de Pastoriestraat terecht. Daar kwam juist op dat moment een les-vrachtwagen aanrijden die de jongen niet meer kon ontwijken en hem aanreed. Hulpdiensten waren snel ter plekke maar konden niets meer voor het slachtoffertje betekenen. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Voor de vrachtwagenchauffeur, zijn instructeur en diverse getuigen is slachtofferhulp geregeld.


Redactionele Foto's
Foto van Fietsertje (9) komt om het leven bij aanrijding met vrachtwagen in Eindhoven #141183 Foto van Fietsertje (9) komt om het leven bij aanrijding met vrachtwagen in Eindhoven #141184 Foto van Fietsertje (9) komt om het leven bij aanrijding met vrachtwagen in Eindhoven #141185 Foto van Fietsertje (9) komt om het leven bij aanrijding met vrachtwagen in Eindhoven #141186

Foto's: Gabor Heeres



Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_9537, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!



Reacties

Barbara Huisman-Kooijman

Kim Froon

Corine Joosten-Dekkers

Paul Stijns

Jacqueline Jansen

Denise Janssen

Sanne Lekker Belangrijk

Christel Klabbers

Christel Klabbers

Debbie Dwebbes

Lizet Hellings

Rozemarijn van Gerwen

Kimberley DylanoenLynn

Linda van Erp

Eugene Lentjes

Johnnie Marlou Jaivey Jailynn Megens

Lydia Uijtdewilligen

Michael de Beurs

Patrick Jacqueline Giorgio Lorenzo Ducker

Wanda Arts

Bea Hageman Vd Kerk

Corrian van der Vorst

Corina Boer

Anne Van den Heuvel

Petra Slaats

Lambert van Gelder

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook