Gewonden en ravage bij ongeval met vijf auto's in Tilburg

Geplaatst op 27-02-2014 om 22:40
TILBURG - Bij een zware aanrijding op de Ringbaan Zuid ter hoogte van zwembad Stappegoor in Tilburg zijn donderdagmiddag omstreeks 17.20 uur vijf auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een Citroën reed achterop een Opel Corsa. Drie andere auto’s werden ook geraakt door deze twee auto’s. De bestuurders van de Citroën en de Opel raakten gewond. Er kwamen drie ambulances ter plaatse. Twee slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Zowel de Citroën als de Opel raakten total loss bij de botsing. De andere drie auto’s liepen blikschade op. De Ringbaan Zuid werd ten tijde van het ongeval afgesloten van de Ringbaan West tot de Stappegoorweg. Een berger kwam ter plaatse om de ontstane ravage op te ruimen en de wrakken af te voeren. Ook een stoplicht moest het ontgelden. Deze werd in de loop van de avond vervangen.


Redactionele Foto's
Foto van Gewonden en ravage bij ongeval met vijf auto's in Tilburg #141564 Foto van Gewonden en ravage bij ongeval met vijf auto's in Tilburg #141565 Foto van Gewonden en ravage bij ongeval met vijf auto's in Tilburg #141566 Foto van Gewonden en ravage bij ongeval met vijf auto's in Tilburg #141567 Foto van Gewonden en ravage bij ongeval met vijf auto's in Tilburg #141568 Foto van Gewonden en ravage bij ongeval met vijf auto's in Tilburg #141569

Foto's: Jules Vorselaars



Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_9593, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!



Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook