TILBURG –  Aan het einde van de middag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de burgemeester bechtweg in Tilburg. Een auto met daarin een man een vrouw en een kind van ongeveer 2 jaar reed rechtdoor en botste tegen een zandafscheiding in de haakse bocht richting de snelweg A65. Alle personen zijn door de ambulancedienst nagekeken. Een man en het kindje werden voor controle naar een ziekenhuis overgebracht.

De vrouw raakte lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De hulpverleners hadden het vermoeden van een alcohol indicatie bij de vrouw. Diverse keren heeft de politie een blaastest afgenomen maar dit weigerde de vrouw. De vrouw die met haar kind in haar armen stond weigerde deze af te staan aan de hulpverleners.

De vrouw werd gewaarschuwd als zij niet mee werkte dat ze aangehouden ging worden en onderzoek op het bureau volgde. De vrouw gaf geen gehoor aan de hulpverleners Waarna zij werd aangehouden. Bij de aanhouding werd de vrouw agressief en heeft zij een politieagent mishandeld door hem een schop achteruit tegen zijn been te geven.

De vrouw is naar het politiebureau overgebracht voor verder onderzoek en mishandeling van de agent. De auto raakte te zwaar beschadigd en is geborgen door een berger.