HAAREN – Op de N65 ter hoogte van Haaren is woensdagavond rond de klok van 23:00 uur een auto in vlammen op gegaan. De bestuurder van de auto reed met zijn zoon
vanuit de richting van Helvoirt in de richting van Udenhout, toen de auto plots begon te roken.

De bestuurder van de auto kon niets anders doen dan de auto langs de kant van de weg zetten en toe kijken hoe de auto in vlammen op ging. De brandweer van Haaren kwam ter plaatse om de brand te blussen. Van het voertuig bleef door de brand niets over.

Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd waarna de brandweer het wegdek schoon kon maken. Tijdens de blus en bergingswerkzaamheden was de rechter rijstrook van de N65 in de richting van Tilburg afgesloten voor het verkeer. Brandweer en politie hadden hun handen er vol aan  om het langskomende verkeer hun snelheid te laten matigen. Diverse automobilisten kwam met hoge snelheden langs de bluswerkzaamheden gereden, wat voor gevaarlijke situaties zorgde voor de brandweermannen die de brand aan het blussen waren.

Een technisch mankement is vermoedelijk de oorzaak van de brand. De bestuurder van de auto, had het voertuig een Range Rover sport uit 2014, met een nieuwprijs van ruim 108.000 euro te leen van de autogarage. Ondanks dat dat de bestuurder van de auto zelf ook brandweerman is, kon hij niets anders doen dan toekijken hoe het voertuig verloren ging.