DEN BOSCH -Een auto is in de nacht van zondag op maandag in vlammen op gegaan in de wijk de Slagen in Den Bosch. Rond vijf voor half een in de nacht kwam de melding van de autobrand aan de Vijfde Slagen binnen bij de brandweer. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond een geparkeerde auto aan de voorzijde volledig in brand. De brandweer had het brandende voertuig wat op een invalide parkeerplaats geparkeerd stond snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de auto door de brand volledig verloren ging.

Buurtbewoners die de brand opmerkte hoorde kort voor de brand het alarm van een auto af gaan, kort daarna werd het brandende voertuig opgemerkt die 112 belde, maar niet meer konden doen dan toekijken hoe de auto verloren ging. Een geparkeerde bakwagen die langs het brandende voertuig geparkeerd stond raakte door de brand beschadigd. Het voertuig kon nog wel verplaatst worden,
zodat overslag voorkomen kon worden.

De brand is vermoedelijk aan de linker voorzijde van het voertuig ontstaan. Maar wat de oorzaak van de brand is geweest, is niet bekend. Brandstichting word niet uitgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.Het is niet de eerste keer dat er een auto in vlammen op gaat aan de Vijfde Slagen. Op 14 juni van dit jaar ging in de nacht ook al een auto in vlammen op aan de Vijfde Slagen. De politie heeft de brand in onderzoek en heeft een aangifte opgenomen bij de eigenaar.