DEN BOSCH – In de nacht van zaterdag op zondag hebben kort na elkaar twee ongevallen plaats gevonden op de Visstraat in Den Bosch. Rond half een in de nacht reedt een auto op de beweegbare paaltjes. Een man en vrouw uit Heesch die hun zoon in de stad wilde afzetten, zagen de paaltjes over het hoofd toen vermoedelijk net daarvoor een taxi de stad was ingereden. Op het moment dat ze over de paaltjes heen reden, kwamen deze weer uit de grond omhoog. Wat er voor zorgde dat de auto vol op de paaltjes botste. De onderkant van de auto liep grote schade op en het wegdek lag vol met olie.

Kort na het ongeval kwam een scooter de Visstraat in rijden. De bestuurster zag de olie op het wegdek aan voor water. Doordat het wegdek door de olie spekglad was geworden kwam de scooter met daarop twee personen ten val. Beide personen die op de scooter zaten raakte hierbij gewond. Een ambulance kwam ter plaatse en de beide vrouwen werden ter plaatse nagekeken en behandeld aan hun verwondingen. Ze hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De scooter liep behoorlijke schade op.

De omgeving werd na de twee ongevallen afgezet. Diverse fietsers en voetgangers reden en liepen door de olie heen wat zorgde dat de olie zich nog meer verspreidde. Ook werd een straatkolk afgedekt om te voorkomen dat de olie het riool in liep. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Medewerkers van de gemeente kwamen ter plaatse om het wegdek schoon te maken. Bijna wekelijkse rijden er in het wekend auto’s op de paaltjes.