HAAREN – Op de Belversedijk in Haaren is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto tegen een boom gereden. Het ongeval gebeurde rond kwart voor twee in de nacht. Een auto die vanuit de richting Boxtel kwam, raakte door onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom.

Een passerende automobilist merkte de auto op en stopte om de hulpdiensten te alarmeren. Bij de auto stond een persoon die verklaarde niet te hebben gereden, maar dat iemand anders zou hebben gereden. Echter werden er bij het voertuig geen andere personen aangetroffen. De man waarvan de auto was verklaarde dat hij door twee onbekende personen naar huis gebracht zou worden. Deze personen zouden er volgens hem kort na het ongeval vandoor zijn gegaan. De politie heeft in de omgeving nog gezocht naar de twee personen, maar niemand aangetroffen.

De politie twijfelt aan het verhaal, vooral ook, omdat de bestuurder behoorlijk wat alcohol genuttigd zou hebben. Helaas waren er geen personen die de man hebben zien rijden, en dus kan de politie dit ook niet bewijzen. De man zal er dan ook op een kapotte auto na goed mee wegkomen. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd, gezien de schade zal deze niet meer terug op de weg komen. De politie heeft het ongeval verder in onderzoek.