VIERLINGSBEEK/ BERGEN – Op de Maasstraat in Bergen is een auto te water geraakt.  De hulpdiensten zij massaal uitgerukt en staan aan beide zijdes van de Maas. In de auto zaten drie personen. De vader en zoon zijn op eigen kracht uit de wagen gekomen. De moeder van het gezin heeft niet uit de auto kunnen komen en is overleden.

Diverse boten waren op zoek naar de auto. Ook is er een helikopter ingezet geweest bij de zoektocht. Bij Bergen  is een veerpont overgang en mogelijk is de auto hier het water ingereden. Lange tijd werd er door verschillende eenheden gezocht naar de auto en een persoon. De auto werd rond 21.15 uur gelokaliseerd door de brandweer. Op het moment dat de auto aan de kant werd gehaald bleek de moeder van het gezin nog in de auto te zitten en te zijn overleden.

Een schipper van het veerpont tussen Bergen en Vierlingsbeek zag het ongeluk gebeuren. Hij stond bij Vierlingsbeek te wachten en zag aan de overkant de auto het water inrijden.

Tussen Vierlingsbeek en Bergen stroomt de Maas. Het midden van de rivier de Maas is de grens tussen Brabant en Limburg.  Er zijn aan beide kanten duikgroepen opgeroepen naast de ambulances en politie. De hulpdiensten hebben een Grip een situatie afgekondigd.