HELVOIRT – Op de N65 heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een eenzijdig ongeval
plaats gevonden. Rond kwart over vier in de nacht kregen de hulpdiensten de melding van het ongeval op de N65 binnen. In eerste instantie werd het ongeval gemeld ter hoogte van het Esso tankstation t.n.v. Helvoirt.

Niet veel later kregen de hulpdiensten de melding van een ongeval op de N65 ter hoogte van Udenhout. Op beide plaatsen troffen de hulpdiensten niks aan. De wegwerkzaamheden op de N65 in de richting van Den Bosch waardoor de rijbaan vanuit Tilburg was afgesloten, maakte het zoeken er voor de hulpdiensten niet makkelijker op.

Na een lange zoektocht werd de auto die was betrokken bij het ongeval uiteindelijk opgemerkt. De auto die uit de richting van Vught kwam was net voor de afslag Helvoirt van de weg af geraakt, ramde een hek en kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand in een bosschage tussen de N65 en de Oude Rijksweg  bij Helvoirt.

De bestuurder van het ongeval raakte bij het ongeval gewond en werd door de ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. Van de auto bleef na het ongeval niets meer over. Een bergingsbedrijf heeft het wrak afgevoerd.

Door het ongeval was de benzinetank van de auto open gescheurd waardoor de
benzine uit het voertuig stroomde. Rijkswaterstaat heeft de plaats waar de benzine de grond instroomde laten afgraven en een kleine 4 kuub in de gegraven put laten storten.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. Doordat de auto in de bosschages stond en de hulpdiensten op de parallelweg (Oude Rijksweg) liep het verkeer op de N65 geen vertraging op.

De hulpdiensten hebben het ongeval lang gezocht.  De exacte locatie van het ongeval was erg onduidelijk en de auto was moeilijk te zien vanaf de N65. Een zogeheten eCall systeem in de auto was hier een grote uitkomst geweest bij het zoeken.