DEN BOSCH – Een bakwagentje heeft zich in de nacht van zaterdag op zondag vastgereden op de beweegbare afsluiting aan de Visstraat in het centrum van Den Bosch. De bestuurder raakte daarbij lichtgewond. Het bakwagentje, dat pas net een week oud was, raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. Het was niet de eerste keer dat er een voertuig op de beweegbare paal terecht kwam,

Vermoedelijk heeft de bestuurder achter een ander voertuig aan de binnenstad willen verlaten toen de beweegbare paal plotseling omhoog kwam. Na het ongeval kwam de paal vast te zitten onder het voertuig. Een bergingsbedrijf had er een flinke klus aan om het voertuig van de paal af te krijgen.

De beweegbare afsluiting van de Visstraat raakte door het ongeval zwaar beschadigd en werd door de gemeente buitendienst gesteld. Er zijn twee hekken geplaatst en de gemeente wil de installatie later repareren. De bestuurder van het voertuig werd ter plaatse nagekeken door een medewerker van de ambulancedienst maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.