BEEK EN DONK – Op de Broekdalerbaan/N279 bij Beek en Donk is rond 23.10 uur een ongeval geweest. Een busje dat met pech op de rijbaan stil was komen te staan werd beveiligd door een politieauto in een zogeheten Fence Off posititie. Dat betekent dat een eenheid schuin op de weg gaat staan voor het incident als beveiliging voor de hulpverleners en de andere betrokkenen. De hulpdiensten schermen het ongeval af van het overige verkeer. De politie eenheid stond met oranje zwaailichten in deze positie.

Een auto met een ouder stel er in die uit de richting van Helmond kwamen heeft het obstakel vermoedelijk over het hoofd gezien en is vol op de politieauto gereden. De twee inzittende van de personenauto zijn met onbekende verwondingen met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Er waren twee ambulances en politie aanwezig bij het ongeval, de opgeroepen brandweer was niet nodig. Alle voertuigen zijn door bergingsbedrijven weg gesleept. De inzittende van het busje en de beide politieagenten zijn ongedeerd gebleven. De weg is tijdelijk geheel afgesloten geweest.