BEST – Bij een aanrijding op de kruising Kanaaldijk – Sportlaan zijn vanochtend drie wagens betrokken. Een bestuurder is aangehouden wegens rijden onder invloed.

De dronken bestuurder was in de nacht van woensdag op donderdag al aangehouden geweest voor het rijden onder invloed. Voor deze overtreding heeft hij een boete van 695 Euro gekregen en een rijontzegging. Dat heeft hem niet weerhouden om weer achter het stuur van zijn auto te kruipen.

Rond de klok van half negen veroorzaakte hij de aanrijding op de Sportlaan. In de betrokken auto zat een vader met zijn dochter. Het meisje is met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

In de auto van de nog steeds beschonken bestuurder zat nog een vrouw. Ook deze is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. Er was ook een derde auto bij betrokken. De bestuurder daarvan heeft geen verwondingen opgelopen.

Ravage.
De weg ligt bezaaid met brokstukken en de betrokken auto’s hebben flinke schade. Ook is er nog een lantaarnpaal uit de grond gelegen. De politie heeft de kruising tijdelijk afgesloten voor onderzoek.