EINDHOVEN – Bij een ongeval op de Geldropseweg in Eindhoven is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak botste de man rond 4:10 uur hard tegen een boom aan. De man zou mogelijk al eerder een paaltje geraakt hebben. Door de harde klap tegen de boom kwam de man bekneld te zitten met zijn benen. De brandweer heeft de man uit zijn benarde positie bevrijdt. Hiervoor hebben ze onder andere het stuur omhoog moeten trekken en het dashboard moeten liften. Wonder boven wonder kon de man, nadat hij los was gemaakt, met hulp uit de auto stappen.

Gezien de harde impact van de klap is de man toch in het vacuĆ¼m matras gelegd. De man is in de ambulance gestabiliseerd. Hierna is de man over gebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Mogelijk wordt er bij de man nog een bloedproef gedaan om te kijken of deze mogelijk onder invloed had gereden. In totaal rukte de brandweer met 4 voertuigen uit om hulp te verlenen, en werden er twee ambulances ingezet. Ook kwam de politie met meerdere voertuigen ter plaatse. Voor de hulpverlening werd er tijdelijk een rijstrook afgesloten. Ook de parallelweg werd afgesloten.