LIEMPDE – Zaterdagavond omstreeks 20:45 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 bij Liempde. Aldaar zijn een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen, de personenauto zit vast onder de vrachtwagentrailer. Voor het ongeval is een ambulance, meerdere politie-eenheden en de brandweer ter plaatse gekomen. Ook een traumahelikopter werd gealarmeerd, maar deze bleek niet meer nodig te zijn.

De vrachtwagen wist veilig op de vluchtstrook te stoppen. Maar toen de bestuurder ging kijken aan de achterkant van zijn trailer was er naast een auto niemand te bekennen.  Volgens getuigen sprong het slachtoffer uit de auto, gooide vier lachgas cilinders achter de vangrails en nam de benen.  De man klom naast de weg het viaduct op, en verdween. Hij zou volgens omstanders gewond zijn, en bloeden aan zijn hand.

De man was voor het ongeval al opgevallen, omdat hij slingerend over de weg reed. De bestuurder is even later door de politie aangehouden. Hij liep een km verder op de parallelbaan waar hij werd gearresteerd. Na het afleggen van een blaastest is hij door de politie overgebracht naar het cellencomplex in Den Bosch. Een berger is ter plaatse om het voertuig te bergen. Er werden twee rijbanen afgesloten in de rijrichting van Eindhoven.