DEN BOSCH – Een BMW is in de nacht van  maandag op dinsdag in vlammen op gegaan in Den Bosch. Rond tien over half twee kreeg de brandweer de melding van de brand aan de Amundsenstraat in Den Bosch binnen. Bij aankomst stond ter hoogte van de kruising met de Marco Polostraat een geparkeerde BMW volledig in brand.

Doordat de brandstof tank van het voertuig was opengescheurd en de brandstof die het voertuig stoomde vlam vatte, duurde het enige tijd voordat de brandweer de brand onder controle had. De auto ging door de brand geheel verloren. De politie verstuurde na de melding van de autoband een burgernet bericht, waarin de politie opriep om verdachte zaken die met de brand te maken zouden kunnen hebben te melden bij de politie.

Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om het uitgebrande voertuig af te voeren. De oorzaak van de brand is niet bekend, maar brandstichting lijkt aannemelijk.

De politie was na de melding van de brand met meerdere voertuigen ter plaatse in de straat en heeft de brand in onderzoek.