OSS – De bewoner van de flatwoning aan de Lisztgaarde die zaterdagavond dood werd aangetroffen is door geweld om het leven gekomen. Dat is gebleken uit de eerste resultaten van het sporenonderzoek. Wat hem precies het leven heeft gekost wordt onderzocht.

Het forensisch team deed de hele nacht onderzoek in de woning en het flatgebouw. Gezien de complexe aangetroffen situatie  krijgt dat sporenonderzoek nog een uitgebreid vervolg in de komende dagen. Het kleinste spoortje kan cruciaal zijn. Zoals al eerder vermeld zijn er indicaties dat de man mogelijk het slachtoffer werd van een overval, maar dat heeft de politie vooralsnog niet met zekerheid kunnen vaststellen. De politie houdt rekening met alle scenario’s van wat er zich nu precies in het appartement heeft afgespeeld. Daarvoor werden meerdere camerabeelden  veilig gesteld. Als er mensen zijn die nog camerabeelden hebben, de politie wil deze graag in het bezit krijgen voor het onderzoek naar de mogelijke dader(s)  Zondag staat onder andere een uitgebreid buurtonderzoek op het programma.

Voor het onderzoek is het van belang dat het leven van het 63-jarige slachtoffer in beeld gebracht wordt. Wat deed hij en met wie had hij contact bijvoorbeeld. Waren er conflicten waar hij bij betrokken was? Als u daar iets meer over kunt zeggen, vraagt de politie met klem om dat met de politie te delen. Ook zoekt de politie nog naar antwoorden waarom de man om het leven is gebracht.