ZWINGELSPAAN – Maandagmiddag is arrestatieteam van de politie een bedrijfspand aan de Tonsedijk binnen gevallen. Op het moment van de inval waren drie personen in het lab aanwezig. Het arrestatieteam ontdekte daar een drugslab. In dat lab troffen ze drie mannen aan. Het drietal, twee mannen uit Tilburg van 29 en 57 jaar oud en een 54-jarige man uit Zoetermeer zijn direct aangehouden.

De politie had informatie gekregen dat er mogelijk een drugslab in de loods zou zitten. Er is een team geformeerd dat maandagmorgen de inval deed. De verdachten zijn naar het bureau gebracht. Om het lab op een veilige manier te ontmantelen worden er specialisten ingezet van het team Landelijke Faciliteit ondersteunen Ontmantelen.

Ook zijn er rechercheurs van de Forensische Opsporing opgeroepen om sporen veilig te stellen. Een specialistisch bedrijf zal op een later moment de spullen vervoeren naar een opslag locatie. Het is nog niet bekend wat men in het lab maakte en in welke hoeveelheden. Dat zal later pas bekend worden.