MAARHEEZE -Zondagmiddag is in een loods aan het Laar in Maarheeze een drugslab aangetroffen waar amfetamines werden gemaakt. Op het moment dat de politie de loods binnenviel, waren daar drie mensen aanwezig.

Na binnengekomen informatie die wees in de richting van een drugslab, stelde de politie zondagochtend een onderzoek in bij een loods op een terrein van een woning aan het Laar in Maarheeze. In de loods bleek een werkend drugslab voor de productie van amfetamine te zitten. Op het moment van de inval waren drie mannen daar aanwezig. Het gaat om een 53-jarige verdachte met een nog onbekende woonplaats, een 57-jarige Venlonaar en een 41-jarige inwoner van Roermond. De drie zijn samen met de bewoner van het perceel waar de loods op staat, aangehouden. Zij zitten alle vier vast voor verder onderzoek.

Experts van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) hebben een eerste onderzoek gedaan in het lab. Maandag gaat de politie verder met het onderzoek en de ontruiming. Het drugslab wordt tot die tijd door de politie bewaakt.