OISTERWIJK – In Oisterwijk op een parkeerplaats aan de Langvennen is woensdag een bestelbusje vol met drugs aangetroffen.  De politie heeft de drugs in beslag genomen.

Op de parkeerplaats stond geruime tijd al een bestelbus met een Frans kenteken. Omwonenden hebben gezien dat het busje een aantal keren verplaats is geweest en hebben het busje ook soms ergens anders in de wijk gezien.

De politie kwam vanmiddag ter plaatse en heeft een ruit van de wagen ingeslagen om vast te stellen van wie de wagen is. Een andere manier om dit vast te stellen was er niet. Het is voor de politie nog niet mogelijk om direct kentekens uit Frankrijk op te vragen.  Eenmaal open vonden de agenten zakken vol met softdrugs, harddrugs en wat hennep in de zakken. .

Alle zakken met drugs zijn veilig gesteld en in beslag genomen door de politie. De drugs zullen op het bureau worden getest op het soort drugs en worden gewogen. Het busje is door een bergingsbedrijf afgevoerd naar een politie bureau en zal daar onderzocht worden.