DEN BOSCH – Er is een vrachtwagen gekanteld op de A2 van Utrecht richting Den Bosch bij de afrit Kerkdriel. De ANWB meldt dat er op de A2 in beide richtingen maar één rijstrook open is en dit gaat nog lang duren. De vertraging is in beide richtingen een half uur tot een uur.

De vrachtwagenchauffeur reed op de A2 in de richting van Utrecht toen hij vermoedelijk onwel werd en met zijn voertuig van de weg raakte. De truck schoot door de vangrail de middenberm op, reed een lichtmast omver en kantelde. De lichtmast raakte een auto die in tegenovergestelde richting op de A2 reed. De inzittende raakte niet gewond. De vrachtwagenchauffeur is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij zat voor zover bekend niet bekneld.  De vrachtwagen vervoerde vloeibare mest. De mest is in grote hoeveelheden uit de vrachtwagen gelekt.

Er wordt geadviseerd om, om te rijden via Gorinchem en Waalwijk over de A15, A27 en de A59. Het opruimen van de ravage zal tot diep in de middag duren. Er wordt veel vertraging verwacht in beide richtingen.