VLIJMEN – Een gestolen Audi S5 Cabrio is in de nacht van zaterdag op zondag aan de Molenhoek uitgebrand.  Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig een Audi S5 Cabrio uit 2011 volledig in brand. Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon niet
voorkomen worden dat de auto volledig verloren ging.

In de nabijheid van der auto werden in de berm kentekenplaten aangetroffen. Na het opvragen van het kenteken bleken deze kentekenplaten ook bij een Audi te horen, maar na telefonische navraag bij de eigenaar alwaar deze Audi op naam stond bleek het niet om die Audi te gaan. De man gaf aan eerder deze week een snelheidsboete te hebben ontvangen op een plek waar hij niet was geweest. Na verder onderzoek van de politie bleken de platen vals te zijn en niet bij het brandende voertuig te behoren.

Via het chassisnummer kon de politie uiteindelijk achterhalen dat het voertuig op 6 juli van dit jaar is gestolen in Muiden in de buurt van Amsterdam. De politie heeft de zaak verder in onderzoek. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd. In het voertuig werden twee breekijzers aangetroffen, deze zijn voor sporenonderzoek meegenomen.