EINDHOVEN – Op woensdagmiddag 13 maart 2019 overvalt een man, gewapend met een mes, de Trekpleister aan de Sint Petrus Canisiuslaan in Eindhoven. Hij gaat er uiteindelijk zonder buit vandoor, de medewerkers van de drogisterij blijven hevig geschrokken achter.

De man komt rond 16.00 uur de winkel binnen lopen. Er zijn dan enkele medewerkers aanwezig Na binnenkomst, richt de man zich direct tot één van de medewerksters. Hij heeft dan een mes in zijn hand en zegt haar de kassa te openen. Eén van de collega’s van de bedreigde medewerkster weet echter de overvalknop in te drukken en zodra de dader dat in de gaten heeft gaat hij er vandoor. Zonder buit.

Er is een goed signalement van de dader, ook vanwege duidelijke camerabeelden die de politie voor het onderzoek veilig heeft kunnen stellen. De man had wel het grootste deel van zijn gezicht bedekt.

Signalement: Man, blank en blauwe ogen. Hij praatte opvallend zacht met een Nederlands accent. Hij droeg een opvallende regenjas (blauw met opvallende groene, roze en paarse strepen – zie foto). Verder had hij een blauwe (wijd model) regenbroek aan, witte schoenen en een zwarte muts en col op het hoofd. Weet u wie dit is of heeft u de man gezien vlak voor de overval?  Neem dan contact op met de politie.

Foto Politie