OISTERWIJK – Vanmorgen omstreeks 04:15 brak er brand uit op camping Klein Oisterwijk aan de Oirschotsebaan. Twee caravans stonden in lichterlaaie samen met overkappingen en andere spullen die rond de caravans stonden. De bewoners van een van de brandende caravans werden op tijd wakker en konden aan de vlammen zee ontsnappen. Of er mensen aanwezig waren in de andere afgebrande caravan is niet duidelijk. Door de enorme vlammenzee begonnen ook twee andere buitenste caravans te branden.

Ook kon een aantal huisdieren gered worden.  Van twee caravans is totaal niks meer over. Twee andere caravans hebben zeer veel schade opgelopen. Een auto die in de buurt stond kon niet op tijd gered worden maar ook deze liep flinke schade op.  De brandweer kwam met 4 wagens ter plaatse. De brandweer is op dit moment nog aan het nablussen.
Diverse campinggasten hebben de brand proberen te blussen met tuinslangen en brandblussers. Door het snelle optreden van een aantal campinggasten zijn er geen gewonden gevallen. De brandweer heeft diverse gasflessen veiliggesteld en gekoeld.
De schade voor de gedupeerde is groot.