OSS – Zondagochtend vroeg zijn twee mannen gewond geraakt bij een steekincident. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

Er lopen bloedsporen door het centrum van Oss: vanaf de Oostwal en de Molenstraat naar de Heuvel en de Berghemseweg. Het is niet duidelijk of het een steekincident is geweest of dat het gaat om twee incidenten. Er is nog niemand aangehouden door de politie in verband met het incident. De politie onderzoekt of beide zaken met elkaar te maken hebben.

De politie bekijkt de camerabeelden, die eventueel kunnen helpen en men gaat in gesprek met mensen in de omgeving. Van meerdere getuigen zijn al verklaringen opgenomen.

Een van de mannen heeft zelf 112 gebeld. De aard van de verwondingen is niet helemaal duidelijk. Tenminste een van de gewonde mannen is overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen en wordt daar bewaakt door de politie.

Het kan nog lang duren voordat de forensische opsporing aanwezig kan zijn op de plaats delict. Deze dienst is nog druk doende met onderzoek in Eindhoven waar een schietpartij heeft plaats gevonden.