DEN BOSCH – Een man uit Den Bosch heeft zondagavond rond de klok van tien voor half twaalf wel veel geluk gehad, toen hij met zijn fiets van een ruim zes meter hoge kademuur af, viel en in het riet langs het water te recht kwam. Het incident deed zich voor aan de Zuidwal in Den Bosch. De man welke aan het fietsen was heeft door onbekende oorzaak niet opgemerkt dat ter hoogte van de Zuidwal de stadsmuren van Den Bosch staan. Hij reed namelijk met zijn fiets van de stadsmuur af en kwam met fiets en al  zes meter lager in het riet langs de waterkant terecht.

Een omstander welke de man zag fietsen zag de man inclusief zijn fiets ineens verdwijnen en sloeg gelijk alarm. Brandweer, diverse politie-eenheden en ambulance spoedden zich naar het incident aan de Zuidwal.

Met behulp van een ladder kon de brandweer  en medewerkers van de ambulancedienst bij de man komen. Maar eenmaal beneden bleek de man niet gewond, en zelf weer via de ladder naar boven te kunnen klimmen. Nadat de man in een ambulance was nagekeken, bleek de man niet meer dan wat natte kleren aan het incident over gehouden te hebben. Hij kon met zijn weg naar huis met zijn fiets vervolgen, al moest dat wel lopend, zijn fiets had door de val namelijk een slag in het voorwiel opgelopen.