BREDA -Drie mannen zijn zondagochtend rond 03:30 aangehouden in het centrum van Breda, omdat zij waren betrokken bij de mishandeling van een 23 jarige man.

De mishandelde man deed aangifte bij de politie en vertelde dat hij met een vriend was wezen stappen. Bij het naar huis gaan zag hij op de hoek van de Visserstraat een jongen die bij een overstuur zijnde meisje stond. Voor de grap riep de jongen “wel lief zijn tegen haar”. De jongen die bij het meisje stond accepteerde dat niet en kwam met een paar vrienden de kant op van de jongen. De jongen probeerde weg te rennen maar werd omsingeld door de vrienden van de man die naar hem toekwam. Tijdens de omsingeling kreeg hij meerdere klappen op zijn hoofd. De jongen hield daar een dikke bult en een pijnlijk oor aan over.

De drie daders zijn aan de hand van camerabeelden en getuigenverklaringen al snel opgepakt en aangehouden. De verdachten “heren”zijn aangehouden omdat zij een roil zouden hebben gespeeld bij de omsingeling van de gewonde jongeman waardoor hij niet weg kon komen.