EINDHOVEN – Een half uur na de eerste steekpartij was het weer raak. Deze keer vond er een zware mishandeling plaats in de parkeergarage van de Heuvel Galerie. Drie verdachten konden hier worden aangehouden.

Rond 4:45 uur werd er een persoon zwaar mishandeld in de parkeergarage. Het slachtoffer raakte bij de mishandeling ernstig gewond en is over gebracht naar een ziekenhuis. Voor specialistische hulp werd de traumahelikopter opgeroepen. Deze landde bij het beursgebouw. Het slachtoffer is per ambulance daar naartoe gebracht.

De drie aangehouden verdachten zaten in een witte BWM, deze werd terwijl hij de garage wilde verlaten klemgereden door de politie. De drie verdachten waren verrast door het snelle optreden van de politie en werkte goed mee.

De garage was korte tijd gesloten voor mensen. Dit veroorzaakte door de grote hoeveelheid alcohol voor veel gescheld en beledigende opmerkingen tegen de politie en de verkeersregelaars.

Nadat het slachtoffer vervoerd was kon men hun auto ophalen en alsnog hun weg richting huis gaan vervolgen. De politie verricht een uitgebreid onderzoek naar het incident.