NUENEN – Een grote hoeveelheid politieagenten hebben een laatste eer gebracht aan een ernstig zieke oud collega. De oud collega werd een aantal jaar geleden geconfronteerd met prostaat kanker. Lange tijd vocht hij tegen deze ziekte. Ook leek het er heel lang op dat hij de strijd zou gaan winnen. Een korte tijd geleden kwam er echter zeer vervelend nieuws.

Hij bleek een Oedeem te hebben in zijn hersenen. Hieraan is hij in het begin geopereerd in het ziekenhuis in Tilburg. Het herstel leek goed te gaan tot het oedeem weer terug kwam. Dit maal bleek het veel ernstiger te zijn. Een operatie zou geen zin meer hebben.

Als eer besloten de politieagenten van Oost-Brabant een groet te gaan brengen bij het huis van de oud collega. Een zeer grote groep agenten kwam hem thuis voor de laatste maal groeten. Dit werd gedaan met onder andere een stoet motorrijders welke voorbij kwamen. Ook kon de oud collega van achter het raam nog naar een aantal agenten terug zwaaien. Helaas was hij niet meer in staat om naar buiten te komen. De eer werd afgesloten met een groot applaus.

 

 

 

1 REACTIE

Comments are closed.