TILBURG – Opnieuw is er een auto in brand gestoken in Tilburg, nu was het  raak op een parkeerplaats aan de Mascagnistraat in Tilburg. Daar stond een auto in lichterlaaie, een naast de brandende auto geparkeerde auto liep door de brand schade op. De brandweer kon niet voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde, nadat het voertuig was geblust werd er door de brandweer een plastic fles gevonden waar benzine in had gezeten.

In de nacht van donderdag op vrijdag was het prijs op de Enschotsestraat, waar twee voertuigen vermoedelijk in brand werden gestoken. De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke brandstichting in de nacht van donderdag 4 juli op vrijdag 5 juli omstreeks 2.00 uur in de Enschotsestraat.

Agenten troffen in de Enschotsestraat twee geparkeerde voertuigen in brand aan. Tijdens de brand kwamen er meerdere knallen van beide auto’s af. Door de brand zijn er verschillende ruiten van omliggende woningen gebarsten. De politie onderzoekt of het om brandstichting gaat en is op zoek naar getuigen.