OUD GASTEL –    De politie is op zoek naar twee fietsers die getuige waren van het dodelijk ongeval op de Bolbaan. Bij het ongeval was een tractor met een lading suikerbieten en twee personenauto’s betrokken. De bestuurder van een auto is bij het ongeval om het leven gekomen.

De politie zoekt specifiek naar beide fietsers die vermoedelijk geraakt zijn door de omvallende lading suikerbieten. Men trof na het ongeluk de aanhanger op zijn kant aan en de tractor in de sloot. Wat precies de oorzaak van het ongeval is, weet men nog steeds niet helemaal. De verkeersongevallen dienst van de politie is met het onderzoek bezig.

Er zijn al diverse getuigen gehoord, waaronder ook de chauffeur van de trekker.  Dus als u al met de politie gesproken hebt dan hoeft u geen contact meer op te nemen. Specifiek is de politie  op zoek naar twee fietsers die door vallende of schuivende lading uit de aanhanger zijn geraakt. Maar ook mensen die de combinatie trekker/aanhanger even voor het ongeval gebeurde hebben zien rijden worden verzocht zich bij de politie te melden.

U kunt bellen met het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of appen met 06-1220 7006. Vermeld bij uw contact graag het registratienummer van deze zaak: 2018-271229