BERKEL ENSCHOT – Vannacht omstreeks 01:00u heeft er een ongeval plaats gevonden op de afrit N65 ter hoogte van Berkel Enschot. Vermoedelijk zagen de twee jonge mannen de afslag over het hoofd waarna zij op het laatste moment over het puntstuk de afslag probeerden te pakken.

Hierbij reden ze tegen het bord (uit) aan waarna ze tientallen meters verder op tegen een boom botsten. De auto tolde over het wegdek en kwam vervolgens weer tientallen meters verderop terecht. Door de enorme klap vloog de deur uit de auto waarna de twee mannen uit het voertuig werden geslingerd.  De ravage was groot, de weg lag verspreid met ijzeren palen van het bord, brokstukken en auto onderdelen. Getuigen (mensen die terug kwamen van het vieren van carnaval) kwamen uit  bij het ongeval. Diverse mensen verleenden eerste hulp aan de twee mannen totdat de hulpdiensten arriveerden.  Twee ambulance’s en diverse politie eenheden kwamen ter plaatse. Beide mannen zijn met spoed (zwaailicht en sirene) naar het ziekenhuis vervoerd. Ze waren beide redelijk aanspreekbaar.

De politie sloot de afrit af. De politie onderzoekt het verkeersongeval en de eventuele oorzaak. De afrit is een aantal uren afgesloten geweest voor onderzoek en opruimwerkzaamheden.