TILBURG – In de nacht van dinsdag op woensdag is omstreeks 01:00 uur een bestelwagen op zijn zij beland, daarbij raakten de twee inzittenden gewond.

Het ongeval vond plaats op de Baron Van Voorst Tot Voorstweg in Tilburg. De automobilist en zijn medepassagier kwamen uit de richting van de Reeshof en reden richting Tilburg Noord. Ter hoogte van de McDonald’s ging het mis, door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt om vervolgens een Abri uit de grond te rijden, vervolgens werd er ook een lichtmast uit de grond gereden waarna de bestelwagen op zijn zijkant tot stilstand kwam.

De beide inzittenden raakte daarbij gewond, en zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. In het voertuig zat ook nog een hondje vertelde de bestuurder aan de politie, de politie heeft nog gezocht naar het hondje maar deze is niet meer aangetroffen. De lichtmast is door een medewerker van Enexis afgesloten van stroom. Het zwaar beschadigde voertuig is door een bergingsbedrijf getakeld en afgevoerd.