RIJEN – In de nacht van dinsdag op woensdag zijn acht mensen aangehouden door de politie in verband met een grote ruzie aan de Oosterhoutseweg. De melding was dat er vermoedelijk geschoten was tijdens deze ruzie ter hoogte van eetcafé de Vijf Eiken. Een arrestatieteam van de politie heeft met getrokken wapens een aantal mensen uit een auto gehaald. Er was geen sprake van eventuele schotwonden. Wel is er iemand aan zijn hoofd gewond geraakt.

De politie heeft vannacht lang onderzoek gedaan naar het incident. De melding van de schietpartij is rond 01:15 binnen gekomen bij de politie. Volgens de woordvoerder van de politie was er sprake van minimaal een gewonde die een hoofdwond zou hebben. Het was op dat moment niet helder of er meer gewonden waren en wat er nu precies aan de hand was. De melding was wel zodanig dat wij met veel eenheden en het arrestatieteam ter plaatse zijn gegaan.

Het ingezette arrestatieteam heeft tenslotte een viertal personen uit een auto gehaald. In totaal is er een groep van acht personen in de handboeien afgevoerd naar het politie bureau. Waarvoor de personen zijn aangehouden kon de politie vannacht nog niet mededelen.

De politie is de hele nacht bezig geweest met onderzoek. Daar werden onder andere ook de politiehelikopter en diverse hondengeleiders ingezet. Het is onduidelijk of er nu geschoten is en wat de aanleiding van de ruzie is geweest.