HELMOND – In de Molenstraat in Helmond is maandagmiddag een schietincident geweest. Daarbij zijn een  kindje van twee en een meisje van 15 geraakt. Beide waren voorbijgangers.

Een meisje van 2 jaar zat achterop de fiets bij haar moeder en werd in haar onderbeen geraakt. Het 15-jarig meisje dat voorbij fietste is in haar arm geraakt. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens getuigen had een groep jongeren ruzie met elkaar gekregen en werden daarbij diverse schoten gelost.

Het schietincident gebeurde aan de kant van het centrum van de Molenstraat. Een groep jongeren had volgens getuigen op straat ruzie gekregen en daarbij werden schoten gelost. In een auto die werd aangetroffen op de Molenstraat zaten in de achterruit twee kogelgaten.  De inzittenden zijn gevlucht. Die auto is in de straat achtergelaten en de inzittenden zijn gevlucht. De politie is op zoek  naar deze personen. De politie heeft een verdachte aangehouden op het Doorneind. een andere auto is achtergelaten op de Wolfstraat in Helmond. Ook naar deze inzittenden wordt gezocht.

Het is niet duidelijk waarop er geschoten is.  Een politiehelikopter vliegt boven de locatie van het incident. De politie is bezig met een onderzoek.