TILBURG -Op het Pieter Vreedeplein in Tilburg is zaterdagavond een persoon gewond geraakt bij een steekpartij. De verdachte is de Mcdonalds in gevlucht.

De politie ontving rond elf uur de melding van de steekpartij. Volgens de melding was een groep van ongeveer twintig jongeren ruzie aan het zoeken. De steekpartij is waarschijnlijk een uitvloeisel van de ruziezoekende jongeren.

De politie heeft de zaak daarop zeker een uur lang afgegrendeld. Niemand mocht de McDonald’s meer in of uit. Bikers en agenten met honden hielden de menigte die op het politievertoon afkwamen op afstand. Een aantal omstanders die niet naar de politie wilden luisteren zijn hardhandig door middel van een wapenstok op afstand gehouden.

De sfeer rondom de McDonalds was zeer grimmig. De vier verdachten zijn door de politie uit de McDonalds gehaald. Alle gasten werden door de politie daarna gefouilleerd. Vuilnisbakken werden door de politie overhoop gehaald op zoek naar het steekwapen.
Het slachtoffer is met een steekwond door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Op het Pieter Vreedeplein is door de politie op twee plaatsen een plaatsdelict gemaakt deze waren afgezet met politielint. Op het Pieter Vreedeplein lag een jas welke onder het bloed zat. Vele mensen die naar de parkeergarage onder het Pieter Vreedeplein wilden, moesten omlopen.

 

 

 

.