LAGE MIERDE – Op zondagmiddag rond 13.00 uur is op de Wellenseind in Lage Mierde een bestelbus van het uitzendbureau Axel met daarin meerdere personen tegen een boom geklapt. Vier ambulances, een traumaheli en meerdere brandweerwagens zijn op de melding afgekomen. Wat de oorzaak daarvan was, is onbekend.

De bus reed vanuit Tilburg richting Reusel. Twee personen raakte bekneld en zijn zwaargewond. Een van hen is kritiek. Ze zijn naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. De man in kritieke toestand is weggebracht onder begeleiding van een trauma arts. Getuigen ter plaatse vertelde dat er een ander voertuig achter de bus reed, die na de klap enkele personen oppikte die in de verongelukte bus zaten. Waar ze naartoe zijn, en waarom ze de plaats van het ongeval hebben verlaten, is onduidelijk.

De politie is van dit verhaal op de hoogte en onderzoekt dit. Ook de oorzaak van het ongeval is in onderzoek. De N269 is in beide richtingen afgesloten. Dat zal wegens het onderzoek nog wel een tijd zo blijven.