LIESSEL – Donderdagmiddag is op de A67 ter hoogte van Liessel een vrachtwagen gekanteld en op een personenwagen terecht gekomen.

Bij het ongeval is de passagier zwaargewond geraakt. Ook de Chauffeur van de vrachtwagen is gewond geraakt en wordt door een arts van de traumahelikopter nagekeken. De bestuurder van de auto kwam wonder boven wonder met de schrik vrij. De passagier in de auto is door de brandweer uit de auto bevrijdt.

Het ongeval gebeurde aan het begin van de middag. Door nog onbekende oorzaak kantelde de vrachtwagen en viel op de bijrijderskant van de personenauto. De vrachtwagen is nog een stuk op zijn kant doorgegleden. De chauffeur van de vrachtwagen en de passagier uit de personenauto zijn met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

De A67 is voor bergingswerkzaamheden afgesloten tussen Liessel en Asten in de richting van Eindhoven. In tegengestelde richting ontstond er een kijkersfile. Diverse chauffeurs in deze file zijn door de politie bekeurd voor het filmen en fotograferen met telefoons. Deze chauffeurs kunnen binnen niet al te lange tijd een proces verbaal thuis verwachten.