BERGEN OP ZOOM – Op de van Dedemstraat is vrijdagavond een vrouw ernstig gewond geraakt nadat ze uit een raam was gevallen. De vrouw viel van twee hoog naar beneden en maakte een val van ongeveer 7 meter.

Haar partner is door de politie aangehouden en wordt nog verhoord. De vrouw heeft tegenover de politie verklaart dat beiden een ruzie hadden.

Rond 19:30 uur kregen de hulpdiensten  meldingen  van diverse omstanders dat een vrouw naar beneden was gevallen.De hulpdiensten gingen direct ter plaatse en troffen de zwaargewonde vrouw aan. De vrouw was aanspreekbaar en verklaarde over de ruzie. De ambulance medewerkers hebben de vrouw ter plaatse gestabiliseerd en brachten haar over naar een ziekenhuis. De partner waar ze ruzie mee had gehad, was echter er vandoor.

De verdachte partner is vannacht opgepakt in een woning elders in Bergen op Zoom. Hij zit nog vast en wordt door de politie aan de tand gevoeld. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

De politie gaat nog van het scenario van huiselijk geweld uit waardoor de vrouw van twee hoog naar beneden is gevallen. Vermoedelijk gaat de vrouw een lange herstelperiode in het ziekenhuis tegemoet.  De politie verstrekt in het kader van het onderzoek heel weinig informatie.