OSS – Op de beruchte kruising van de Wethouder van Eschstraat en de Zonnebloemstraat in Oss is dinsdagmiddag opnieuw een ongeval gebeurd. Daarbij waren rond 15.30 uur twee fietssters betrokken. Een ambulance en wijkagent van de Osse politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Het is niet helemaal duidelijk of de twee elkaar net wel of net niet geraakt hebben. Een meisje kwam wel uiterst ongelukkig en val en klaagde over een pijnlijke schouder. Ze is nagekeken door ambulancemedewerkers, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Haar is wel geadviseerd de huisarts te bezoeken mochten de klachten aanhouden. Ze is door haar vader opgehaald.

Op het betreffende kruispunt zijn de afgelopen tijd vaker ongevallen gebeurd. Zo kwam ruim twee weken geleden de bestuurder van een scootmobiel bij een ongeval op de kruising om het leven. Enkele dagen later werd een fietsster aangereden door een auto. Een bezorgde buurtbewoonster kwam ook nu poolshoogte nemen om bij de politie te informeren wat er gebeurd was.