OSS – Op het ‘gevaarlijkste kruispunt van Oss’ is zaterdag¬† opnieuw een ongeval gebeurd. Rond 17.50 uur kwamen op het kruispunt van de Gewandeweg en de Huizenbeemdweg twee auto’s op elkaar.

Een van beide kwam daarna tot stilstand tegen een lantaarnpaal die bij een eerder ongeval al was gesneuveld. De twee auto’s raakten allebei zwaar beschadigd en moesten door een bergingsbedrijf worden afgevoerd. Toen de politie en ambulancedienst ter plaatse kwamen bevonden zich nog twee vrouwen in de voertuigen en in de auto van een te hulp geschoten voorbijganger zat nog een tiener uit een van de betrokken voertuigen.

Ze zijn alle drie nagekeken door ambulancepersoneel, maar wonder boven wonder hoefde er niemand naar het ziekenhuis. Een van de betrokken voertuigen was een Mercedes met een Britse kentekenplaat met Pools sprekende inzittenden. In de andere auto zat een Nederlands gezin. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend, maar dat door een van beide partijen geen voorrang is verleend lijkt voor de hand te liggen.