Sint Willebrord – Maandagavond werd er na een onderzoek van een hinderlijke lucht een grote cocaïne wasserij gevonden in een loods aan de Dorpsstraat in Sint Willebrord. De brandweer kreeg een melding van een hinderlijke lucht in de straat. Na verschillende metingen in de buurt kwam men bij het adres aan de Dorpsstraat uit. 

In de loods hadden 6 mensen zicht verstopt. Deze kwamen na enkele uren tevoorschijn en werden een voor een aangehouden door de politie. Deze kreeg hierbij hulp van handhavers en ook schoot een brandweerman nog te hulp om een man aan te kunnen houden. De aangehouden personen, in de leeftijd van 29 tot en met 58 jaar, zijn allemaal afgevoerd naar het politiebureau en zitten in volledige beperking.

Later op de avond werd er in de loods een grote hoeveelheid cocaïne aangetroffen, dit is meegenomen naar een politiebureau waar het later zal worden vernietigd.

De loods zal worden onderzocht door de LFO (landelijke faciliteit ondersteuning en ontmanteling) en door de technisch recherche.

In het zelfde pand werd vorige jaar al een hennepkwekerij met 850 planten aangetroffen.